martes, 10 de diciembre de 2013

Presentación del libro de artista de Xavier Mollà " La Història del Salvatge" Quaderns de fotografia




El próximo Jueves 12 de diciembre a las 20,00 horas se presenta en Railowsky el libro de artista de Xavier Mollà " La Història del Salvatge" Quaderns de fotografia.


La presentación la realizarán Ricard Huerta ( Director del Instituto de Creatividad e Innovación de la Universitat de València) y el propio autor.

Un o 1 (quadern número 1).
Amb aquest títol encete el primer número de l'edició dels quaderns de fotografia La Història del Salvatge. És un treball que es pretén siga de continuïtat tot i que no serà amb una periodicitat concreta.

Totes les publicacions tindran el mateix aspecte formal, en forma de quadern, i comptarà amb una col•laboració literària que farà referencia, cada vegada en temàtiques distintes, al concepte filosòfic del Bon Salvatge. Aquest primer número ha estat a càrrec de Francesc Vera, fotògraf i llicenciat en 

Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de València, i Doctor en Comunicació Audiovisual per la mateixa Universitat. Des de fa uns mesos jubilat de la docència.

Un o 1 fa referència a l'individu com a màxim exponent, malgrat tot, de la societat moderna i del nostre entorn. La individualitat queda representada així pel propi ésser humà i qualsevol element aïllat.
Hi ha dues edicions d’aquest quadern:
Una, numerada, de 50 exemplars, impresa sobre paper couché.
L’altra, edició d’artista, impresa amb tintes pigmentades sobre paper de cotó 100%, fabricat artesanalment amb dues proves d’artista i una edició 

numerada de 15 exemplars.

Preu : 275 €




MENJA'M (quadern número 2)

Menja'm és la segona entrega de la línia editorial "La història del salvatge - quaderns de fotografia". Aquesta vegada he treballat amb sis xefs de diferentes procedències que viuen al País Valencià: Kristian Lutaud - Lyon, Bernd H. Knöller - la Selva Negra, Steve Anderson - Londres, Ricard Camarena - Gandia/València, Quique Dacosta - Extremadura/Dénia.
Cada xef ha presentat un plat i un text escrit en el seu idioma matern. A més hi ha fotografies amb model realitzades expressament per aquest treball relacionades amb els aliments, així com una série de imatges de la meua obra personal que també tenen a veure amb el menjar.
Mesures: Tancat 19x26 cm. Enquadernació: cosit a ma amb tapa dura amb un colp en sec i segell de tinta acrílica.

És una edició d’artista, impressa amb tintes pigmentades sobre paper de cotó 100%, fabricat artesanalment amb dues proves d’artista i una edició numerada de 25 exemplars.
El disseny del logotip i el grafisme han estat realitzats per Puri Mollà Revert.
El text principal ha estat escrit per Ximo Urenya i Montés, i la resta dels textos han estat escrits per cada un dels autors.

Preu: 275 €


 www.xaviermolla.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario